Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow

Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow in het winkelcentrum!

Laat je meeslepen door een spelshow vol spel en spektakel op Moederdag! Dr. Love en zijn assistent nemen het winkelend publiek mee op een onvergetelijk avontuur vol liefdevolle opdrachten. Geniet van zang, dans en interactie op het hoogste niveau, doordrenkt met een dosis humor en een stralende glimlach.

Hartverwarmende prijzen en vreugde bij een succesvolle opdracht

Bepaald door een worp met de reuzendobbelsteen, maak je kans op fantastische prijzen uit onze bolderkar. Deze prijzen, zorgvuldig gekozen voor de speciale gelegenheid door de winkeliersvereniging of de organisatie, beloven een extra dosis liefde en vreugde op Moederdag. De muziek en presentatie zijn inbegrepen, en het liefdesspel wordt op verschillende locaties binnen het winkelcentrum gespeeld. Een unieke kans voor winkeliers om te zien waar de moederdag prijzen naartoe gaan en om het winkelplezier naar nieuwe hoogten te tillen.

Verspreid de Liefde, verhoog het winkelplezier

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbijgaan en sluit je aan bij het feest van liefde en plezier op Moederdag. Dr. Love's liefdesspel belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij liefde wordt verspreid en winkelplezier tot ongekende hoogten wordt gebracht. Een eerbetoon aan alle moeders die deze speciale dag nog meer glans geven.

Boeken of een optie plaatsen voor Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow?

Voor meer informatie over Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Moederdag Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 386 mensen

Specificaties van Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mama's Liefdesspel: The Love Game - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.