Valentijns Love Game - Spelshow

Valentijns Love Game - Spelshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Valentijns Love Game - Spelshow.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Valentijnsdag Spektakel: Dr. Love's Liefdesavontuur in het Winkelcentrum!

Laat je betoveren door een betoverende show vol spel en spektakel op Valentijnsdag! Dr. Love en zijn assistent nemen het winkelend publiek mee op een onvergetelijk avontuur vol liefdesopdrachten. Geniet van zang, dans en interactie op het hoogste niveau, alles doordrenkt met een dosis humor en een stralende glimlach.

Hartverwarmende Prijzen en Plezier

Bij een succesvolle opdracht, bepaald door een worp met de reuzendobbelsteen, maak je kans op fantastische prijzen uit onze bolderkar. Deze prijzen, zorgvuldig geselecteerd door de winkeliersvereniging of de organisatie, beloven een extra dosis liefde en vreugde op Valentijnsdag. De muziek en presentatie zijn inbegrepen, en het liefdesspel wordt op verschillende locaties binnen het winkelcentrum gespeeld. Een unieke kans voor winkeliers om te zien waar de liefdesprijzen naartoe gaan en om het winkelplezier naar nieuwe hoogten te tillen.

Verspreid de Liefde, Verhoog het Winkelplezier

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbijgaan en sluit je aan bij het feest van liefde en plezier op Valentijnsdag. Dr. Love's liefdesavontuur belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij liefde wordt verspreid en winkelplezier tot ongekende hoogten wordt gebracht.

Boeken of een optie plaatsen voor Valentijns Love Game - Spelshow?

Voor meer informatie over Valentijns Love Game - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Valentijns Love Game - Spelshow

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Valentijn Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 511 mensen

Specificaties van Valentijns Love Game - Spelshow

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Valentijns Love Game - Spelshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Valentijns Love Game - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.