Christian D

Christian D boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Christian D.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Cristian D is pas 19 en word nu al geprezen als de meest belovende artiest in de Benelux. Hij was slechts 14 jaar oud wanneer hij zijn eerste single uitbracht. Nadat zijn nummer 'Le Bled' viraal ging en de #10-positie in de Nederlandse hitparade bereikte, slaagde hij er in om op #1 binnen te komen met zijn hit 'Amsterdam'. Hierna volgden '1234', 'Als Je Bij Me Blijft' en 'Flexxen' die allemaal in de Top10 zijn beland.

Christian D is afgelopen jaar door het dak gegaan in populariteit

Fast forward naar 2023 waar Cristian D het jaar aftrapt met weederom 2 nummer #1 hits. De track "Probleem" in samenwerking met Boef en de track "Pornstar Martini" in samenwerking met Jack $hirak, Lil Kleine en Boef halen de hoogste positie in The Dutch Single Top100 charts. in 2023 kwam zijn tv-documentaire over zijn ‘Rise on the Way’ uit. Het is een understatement om te zeggen dat hij de nieuwe revelatie van de Nederlandse muziekscene is.

Boeken of een optie plaatsen voor Christian D?

Voor meer informatie over Christian D kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Christian D

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 476 mensen

Specificaties van Christian D

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Christian D

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Christian D kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.