Marc Floor

Marc Floor boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marc Floor.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Marc Floor is nog maar 17 jaar oud! Hij heeft een grote passie voor muziek. Voeg daar zijn gigantische portie talent aan toe en je hebt eenster in de dop te pakken. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kidsen tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen. Marc koos voor Snelle als coach en ontwikkelde zich binnen het The Voice circuit in rap tempo. Het resulteerde in een plek in de finale!

Marc floor, de sensatie van the voice kids

Na het avontuur bij The Voice wist Marc Floor zeker dat het hier niet bij kon blijven. Hij begon te werken aan eigen muziek en heeft ondertussen al wat eigen releases op zijn naam staan. Daarnaast heeft Marc Floor ook al aardig wat podiumervaring opgedaan. Zo verscheen hij in voorprogramma’s van Snelle en de Bankzitters, deed hij optredens door heel Nederland en stond hij zelfs op het podiumvoor 15.000 bezoekers tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam.

Nog heel jong maar het talent spat er van af

Marc Floor’s droom om serieus werk van zijn talent te maken wordt steeds meer werkelijkheid. Onlangs tekende hij zijn eerste deal bij Lieve Jongens, het platenlabel van zijn oude coach Snelle bij The Voice Kids. Om deze samenwerking af te trappen bracht Marc Floor de single ‘Zij Heeft Alles’ uit en in 2023 ook zijn eerste EP: 'Van Huis Uit'. Het is duidelijkdat de toekomst alleen maar rooskleuriger wordt voor Marc Floor en we kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer in petto heeft.

Boeken of een optie plaatsen voor Marc Floor?

Voor meer informatie over Marc Floor kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marc Floor

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 237 mensen

Specificaties van Marc Floor

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten
  • Decor: Exclusief decor
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Marc Floor

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marc Floor kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.