Paul Sinha

Paul Sinha boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paul Sinha.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Paul Sinha is een Nederlandse Popartiest die muziek uitbrengt met een hele eigen, unieke  sound. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Antoon, Maan, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Rolf Sanchez. Hij droeg bij aan meerdere #1 hits, waaronder ‘Más Más Más’. Ook in België werkt Paul met en voor de grootste namen, zoals bijvoorbeeld CAMILLE, Regi, Niels de Stadsbader en Olivia Trappeniers. In 2020 werd de talentvolle zanger genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en in 2021 won hij maar liefst twee BUMA Awards, hiermee voegde hij unieke mijlpalen toe aan een toch al imposant muzikaal CV.

Een uiterst unieke sound brengt Paul Sinha in het licht

Nu is het tijd voor Paul om als artiest met zijn eigen muziek in de spotlights te staan. Paul Sinha heeftgrote hits gehad met onder andere de Gouden–bijna platina -song 'Eigenlijk Wel' en de Platina song 'Bootje' met Antoon, waarvan de laatstgenoemde ook viraal ging op TikTok. Daarnaast was hij het gezicht en de stem voor de multimediale, landelijke campagne van T-Mobile. De 27-jarige Sinha is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en één ding is zeker: ‘The best is yet to come’! 

Paul sinha heeft een mooie muzikale carriere voor zich

Boeken of een optie plaatsen voor Paul Sinha?

Voor meer informatie over Paul Sinha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paul Sinha

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 215 mensen

Specificaties van Paul Sinha

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten
  • Decor: Exclusief decor
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Paul Sinha

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paul Sinha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.