Bilal Wahib

Bilal Wahib boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bilal Wahib.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wie Bilal Wahib tegenkomt raakt overdonderd door zijn energie. Een energie die zorgt dat hij moeilijk stil kan zitten. Maar diezelfde energie maakt ook dat naast een bloeiende acteer carrière, Bilal er ook een muzikale carrière op nahoudt. In 2019 bracht Bilal zijn eerste single ‘Vliegen ’uit en in 2020 dropte hij ‘Video Vixen’. Kort daarna bracht Bilal de track ‘Tigers’ uit, een dag na de release kwam het nummer binnen op #1 en  weken behaalde de track de gouden status. Hij zette deze trend voort met de track ‘501’, wederom in samenwerking met Ronnie Flex, die zich net als zijn vorige plaat ontpopte tot TikTok trend.

Bilal Wahib, viral sensatie

Na maanden van ophef rondom zijn persoon verdween Bilal even van het toneel. In de recent verschenen documentaire ‘Bilal Wahib: altijd, altijd’ wordt teruggeblikt op die ene avond. De avond voordat hij de Edison Award in ontvangst zou nemen, start hij een livestream. Door een misplaatste grap ontploft het internet en moet Bilal in één klap het heldendom verruilen voor ballingschap. Aan de hand van diepte-interviews met Bilal en zijn naasten, archiefbeelden en repetitiescènes krijg je inzicht in Bilals leven toen –en nu.

Bekend van de hits: Tigers, 501, en meer

In augustus 2021 maakte hij dan ook een keiharde comeback met het nummer ‘Paranoia’. Een maand later dropt hij de track ‘Ibiza’, die belandde op nummer 2 in de charts. In november levert de samenwerking met Frenna de track ‘Streken Van Een Duivel’ op. November 2022 dropte hij zijn lang verwachte album ‘El Mehdi', het album belande in Wereldwijde Top 10.

Boeken of een optie plaatsen voor Bilal Wahib?

Voor meer informatie over Bilal Wahib kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bilal Wahib

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 439 mensen

Specificaties van Bilal Wahib

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Bilal Wahib

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bilal Wahib kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.