Kinderdisco Kidsfissa met Kids DJ

Kinderdisco Kidsfissa met Kids DJ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kinderdisco Kidsfissa met Kids DJ.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Geschikt voor kinderevenementen, festivals, dorpsfeest, stadsfeest, campings, vakantieparken en scholen.

Een super interactieve show waar kinderen zichzelf kunnen zijn en zich heerlijk kunnen uitleven op de leukste muziek. Tijdens KIDSFISSA worden de hits gedraaid door een ervaren kidsdj voor de doelgroep. De danseres activeert de kinderen voor de leukste dansmoves en leert ze zelfs een dansje aan. Dans, zing, spring en feest mee!

Dé kinder-discoshow van Nederland.

Volgens de DJ is een dag niet gedanst en gezongen een dag niet geleefd. Daarom mogen naast de Top40 hits, Flemming en Snollebollekes de grootste kinderhits niet ontbreken. Zoals Kinderen voor Kinderen, K3 maar ook de liedjes van het Junior Songfestival en minidisco hits.

Er mogen ook verzoekjes aangevraagd worden, hoe leuk is dat! En natuurlijk houdt de DJ rekening met het filteren van bepaalde teksten.

Door jarenlange ervaring weet de DJ wat hij moet doen om alle kinderen aan het dansen te krijgen. Gegarandeerd dat ook echt iedereen uiteindelijk staat te dansen. Zo staat de DJ achter zijn draaitafel en zo staat hij tussen het publiek, in de zaal, om er een feest van te maken.

KIDSFISSA staat erom bekend de juiste muziek voor elk thema te draaien

Lekker luidkeels meezingen en vol energie springen op de lekkerste opzwepende hits en beats. Natuurlijk mag een echte dance battle niet ontbreken. Wie kan de tofste moves of het enthousiasts dansen? Meestal doen de DJ en danseres het één keer voor en misschien kunnen de papa’s, mama’s, opa’s of oma’s ook lekker mee doen. Tijdens één van de spelmomenten kunnen de kinderen ook nog leuke prijsjes winnen.

Een complete show met een toffe achtergrond, gekleurde discolampen, bellenblaasmachine, confetti, dat word gegarandeerd een echt feest!

Ook kunnen wij de show helemaal in thema verzorgen. Mocht je een thema willen, neem dan gerust contact met ons op.

Boeken of een optie plaatsen voor Kinderdisco Kidsfissa met Kids DJ?

Voor meer informatie over Kinderdisco Kidsfissa met Kids DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kinderdisco Kidsfissa met Kids DJ

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 432 mensen

Specificaties van Kinderdisco Kidsfissa met Kids DJ

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Kinderdisco Kidsfissa met Kids DJ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kinderdisco Kidsfissa met Kids DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.