Takel Mobiel

Takel Mobiel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Takel Mobiel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je voor, een mobiel team van dwaze garagehouders die met hun takelwagen op pad gaan om alles op wielen te repareren, kapot of niet kapot! Of het nu auto's zijn, kinderwagens, winkelwagentjes of fietsen, niets is veilig voor deze onverschrokken garagisten.

Takel Mobiel: Onverschrokken Reparaties voor Alles op Wielen!

Met een lach en een knipoog staan ze paraat om de meest absurde reparaties uit te voeren, waarbij ze niet alleen voertuigen, maar ook de stemming van het publiek opkrikken. Stel je voor dat je een onooglijke fiets hebt die er een beetje treurig uitziet - geen zorgen, de Takel Mobiel schiet te hulp!

Of je nu een straatfestival, bedrijfsevenement of buurtbijeenkomst organiseert, de Takel Mobiel voegt een dosis humor en verrassing toe aan elke gelegenheid. Deze dwaze garagisten brengen niet alleen voertuigen weer op de weg, maar ook een glimlach op de gezichten van iedereen die ze tegenkomen.

Dus, als je op zoek bent naar een mobiele act die zowel komisch als interactief is, dan is de Takel Mobiel de perfecte keuze. Boek ze nu en laat je publiek genieten van een onvergetelijke ervaring van knotsgekke reparaties en dolle pret!

Boeken of een optie plaatsen voor Takel Mobiel?

Voor meer informatie over Takel Mobiel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Takel Mobiel

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 391 mensen

Specificaties van Takel Mobiel

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,43 per km vanaf Dendermonde
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Takel Mobiel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Takel Mobiel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.