Bodyguards Mobiel

Bodyguards Mobiel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bodyguards Mobiel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontmoet de komische bodyguards on the go! In hun mobiele wagentje rijden deze twee hilarische bodyguards rond en zorgen voor een flinke dosis humor op jouw evenement. Ze zijn klaar voor alles, van toegangscontrole tot het humoristisch ''beschermen'' van mensen en zelfs VIP-begeleiding.

Bodyguards On The Go: Mobiele Humor en Bescherming!

Beeld je in: je gasten worden begroet door deze komische bodyguards die met grote ernst hun mobiele wagentje rondrijden. Ze voeren grappige toegangscontroles uit, bieden bescherming met een knipoog en zorgen voor een onvergetelijke dosis amusement.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement, deze mobiele bodyguards voegen een uniek en lachwekkend element toe aan de sfeer. Ze zijn niet alleen de bewakers van de lach, maar ook meesters in het creëren van een ontspannen en vrolijke atmosfeer.

Dus, als je op zoek bent naar een mobiele entertainmentact die een glimlach op de gezichten van je gasten tovert, dan zijn deze komische bodyguards on the go de perfecte keuze. Boek ze nu en geef jouw evenement een vleugje humor en speelsheid!

Boeken of een optie plaatsen voor Bodyguards Mobiel?

Voor meer informatie over Bodyguards Mobiel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bodyguards Mobiel

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 474 mensen

Specificaties van Bodyguards Mobiel

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,43 per km vanaf Dendermonde
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bodyguards Mobiel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bodyguards Mobiel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.