Paparazzi Wagentje

Paparazzi Wagentje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paparazzi Wagentje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar, want hier komt de Paparazzi Sensatie! Onze paparazzi-crew beschouwt iedereen als een beroemde celebrity, en ze staan te popelen om de meest geinige vragen aan voorbijgangers te stellen. Misschien zijn ze af en toe iets te enthousiast, maar dat is wat deze unieke ervaring zo geweldig maakt!

De Paparazzi Sensatie: Iedereen Beroemd!

Onze paparazzi zijn meesters in diepte-interviews, vastgelegd door een uiterst bekwame (?), maar zeker enthousiaste camera- en geluidsman. Met onze moderne reportagewagen zijn we razendsnel ter plaatse om elk moment van roem vast te leggen.

Stel je voor: je loopt over straat en plotseling wordt je het stralende middelpunt van de Paparazzi Sensatie. Ze stellen je vragen alsof je de ster bent op de rode loper. Het is een hilarische, onverwachte en vooral leuke toevoeging aan elk evenement.

Wanneer deze twee je interviewen is het lastig je lach binnen te houden

Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement organiseert, de Paparazzi Sensatie brengt een lach op de gezichten van je gasten. Laat ons de straten doorkruisen en creëer een sfeer waarin iedereen zich voor even een echte beroemdheid voelt!

Waarschuwing: de Paparazzi Sensatie kan leiden tot onvergetelijke momenten en een overdosis aan plezier! Boek ons nu en geef je evenement de sprankelende flair van het sterrendom.

Boeken of een optie plaatsen voor Paparazzi Wagentje?

Voor meer informatie over Paparazzi Wagentje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paparazzi Wagentje

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 337 mensen

Specificaties van Paparazzi Wagentje

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Reiskosten: € 0,43 per km vanaf Dendermonde
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Paparazzi Wagentje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paparazzi Wagentje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.