Flikken Patrouille

Flikken Patrouille boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flikken Patrouille.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Flikken Patrouille, de snelle interventieploeg met een hedendaags tintje, waarbij een elektrisch aangedreven combi niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor milieubewustheid zorgt op jouw evenement! Onze taak? Een controle op de aanwezigheid van voldoende alcohol in de geserveerde drankjes. Maar maak je geen zorgen, als er al boetes uitgedeeld moeten worden, zijn dat enkel positieve boetes!

Flikken Patrouille: Feestelijke Ordehandhaving met een Knipoog!

Onze agenten flitsen niet alleen voetgangers voor de grap, maar zorgen ook voor een feestelijke sfeer door een ludieke toegangscontrole en een check van feestelijke kleding. En als je een optocht hebt, kunnen onze opvallende agenten met loeiende sirenes deze openen op een manier die jouw evenement onvergetelijk maakt!

Of je nu een bedrijfsfeest, festival, bruiloft of ander evenement organiseert, Flikken Patrouille voegt een humoristisch en feestelijk element toe aan elke gelegenheid. Onze aanpak zorgt niet alleen voor orde, maar ook voor een lach op het gezicht van jouw gasten.

Humoristisch wagentje met grappige agenten

Dus, als je op zoek bent naar een unieke en vermakelijke manier om orde te handhaven en de feeststemming erin te houden, dan is Flikken Patrouille de perfecte keuze. Wij staan paraat om jouw evenement tot een groot succes te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Flikken Patrouille?

Voor meer informatie over Flikken Patrouille kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flikken Patrouille

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 353 mensen

Specificaties van Flikken Patrouille

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus
  • Reiskosten: € 0,43 per km vanaf Dendermonde
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Flikken Patrouille

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flikken Patrouille kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.