Djumbo Maakt Triomfantelijke Comeback na 20 Jaar!

23/01/2024

Na twee decennia afwezigheid kondigt de Nederlandse meidengroep Djumbo met grote opwinding hun langverwachte comeback aan. Bekend van hits als 'Hide and Seek', 'Eyahe' en 'Boya Boya Bay', keert Djumbo terug om hun fans te trakteren op een spetterende show vol nostalgie en nieuwe energie.

Een Reis door de Tijd en Naar de Toekomst

De geschiedenis van Djumbo begon in 2004 als een gewaagde promotiestunt van supermarktketen Jumbo, en groeide al snel uit tot een van de meest succesvolle meidengroepen in Nederland. Nu, na 20 jaar, herenigen Lotte, Lindsy en Samantha zich om het publiek opnieuw te betoveren met hun onmiskenbare sound en dynamische optredens.

Boek Djumbo voor een Onvergetelijke Ervaring

Met meer dan 300 optredens per jaar was Djumbo een ongekend succes en wisten ze een breed publiek te bereiken. De terugkeer van de groep belooft niet alleen een nostalgische reis door de 00's, maar ook een frisse en opwindende ervaring voor zowel trouwe fans als nieuwe generaties.

Perfect voor Elke Gelegenheid!

Mis deze unieke kans niet! Boekingen voor Djumbo's comebackshows zijn nu beschikbaar. De groep staat klaar om elk evenement, groot of klein, te verlevendigen met hun kenmerkende girlpower en aanstekelijke hits. Perfect voor 00's events, studentenfeesten, Guilty Pleasure events of elke gelegenheid waar wat girlpower aan toegevoegd mag worden!

Boeking of een optie plaatsen voor Djumbo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Djumbo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.