Djumbo

Djumbo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Djumbo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Met trots kondigen we de langverwachte comeback aan van Djumbo, precies 20 jaar na hun debuutoptreden! Wat ooit begon als een gewaagde promotiestunt van supermarktketen Jumbo in 2004, evolueerde al snel tot een van de meest succesvolle Nederlandse meidengroepen aller tijden.

Djumbo maakte Hits die Geschiedenis Schreven

Djumbo veroverde de Nederlandse hitlijsten met onvergetelijke tracks zoals 'Hide and Seek', 'Eyahe' en 'Boya Boya Bay'. De meiden waren niet alleen muzikaal actief, maar schitterden ook met talloze optredens door het hele land, een eigen theatertour, en zelfs in films en tv-programma's. Met gemiddeld meer dan 300 optredens per jaar groeide Djumbo uit tot een ongekend succes!

Een Nieuwe start van Djumbo

Nu, na twee decennia, zijn Lotte, Lindsy en Samantha terug voor meer! Boek deze fantastische meidengroep voor een dansbare, energieke show met hun eigen onvergetelijke hits. Verwacht ook medleys met nummers van K3, Spice Girls of AQUA, waardoor hun optreden perfect is voor 00's events, studentenfeesten, Guilty Pleasure events of elke gelegenheid waar wat girlpower aan toegevoegd mag worden!
 
*Djumbo is klaar om opnieuw geschiedenis te schrijven. Boek ze nu voor een memorabele reis terug in de tijd en een spetterende show vol nostalgie en energie!*

Boeken of een optie plaatsen voor Djumbo?

Voor meer informatie over Djumbo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Djumbo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1451 mensen

Specificaties van Djumbo

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Djumbo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Djumbo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.