'We zijn er bij!' door Adje en Esmee Joanna

14/06/2024

Nieuw Feestnummer voor het EK: 'We zijn er bij!' door Adje en Esmee Joanna

Tijdens het aankomende EK zorgen komiek Arijan ‘Adje' van Bavel en TikTok-sensatie Esmee Joanna voor een feestelijke sfeer met hun nieuwe meezinger ‘We zijn er bij!’. Dit vrolijke nummer, gebaseerd op het bekende lied ‘Ich bin wie du’, nodigt oranje supporters uit om samen te zingen en het team aan te moedigen.

Hilariteit en Oranje Support

Met veel humor en enthousiasme brengen Adje en Esmee Joanna de oranje supporters in beweging. ‘We zijn er bij!’ is een echte meezinger die garant staat voor een feestelijke sfeer en volop aanmoediging voor het Nederlands elftal. Het nummer ‘We zijn er bij!’ is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak, een bekende naam in de muziekwereld. De tekst is geschreven door Hidde Nieuwland, die met zijn creatieve schrijfstijl voor een onvergetelijke meezinger heeft gezorgd.

Theater Tour: 'Oh Buurman, wat doet u nu!'

Naast hun muzikale bijdrage tijdens het EK, gaan Adje en Esmee Joanna vanaf september ook op theatertour. Hun voorstelling ‘Oh Buurman, wat doet u nu!’ belooft een hilarisch en vermakelijk theaterseizoen te worden.
 
Mis deze unieke kans niet om samen met Adje en Esmee Joanna het EK te vieren en het oranje team aan te moedigen met ‘We zijn er bij!’. En vanaf september kun je genieten van hun theateroptreden ‘Oh Buurman, wat doet u nu!’. Zorg dat je erbij bent en geniet van een feestelijke en hilarische ervaring!

Boeking of een optie plaatsen voor Adje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Adje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.