Adje

Adje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Adje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na ruim 15 jaar trekt Arijan van Bavel opnieuw zijn iconische Adje-pak aan! Dit keer niet alleen, want hij brengt meteen een splinternieuw feestnummer met zich mee! De bekende komiek en acteur, vooral herinnerd als de side-kick van Paul de Leeuw, heeft recentelijk de wereld van TikTok en Instagram veroverd met zijn ludieke filmpjes, wat resulteerde in groot succes bij jong en oud.

Het Feestnummer: "DAT IS NIET MIJN PROBLEEM!"

Dankzij het overweldigende succes op TikTok kwam het idee voor een nieuw feestnummer tot stand bij zanger/liedjesschrijver Rene Karst en producer Edwin van Hoevelaak. Het resultaat? Het aanstekelijke feestnummer "DAT IS NIET MIJN PROBLEEM!" dat nu al op weg is om een absolute hit te worden!

Een Bijzonder Comeback

Opmerkelijk genoeg past het Adje-pak na al die jaren nog steeds perfect. Wat begon als een spontane ingeving van Arijan en Edwin, groeide uit tot een fantastisch liedje. Naast zijn avonturen als Adje heeft Arijan de afgelopen jaren ook zijn sporen verdiend als acteur en producent, met vele succesvolle theatervoorstellingen op zijn naam. Adje is altijd een speciale plek in zijn leven blijven innemen. Dagelijks wordt hij nog herkend op straat, en mensen vertellen nog steeds hoezeer ze hebben genoten van de avonturen van Adje en Paul de Leeuw, destijds bekeken door meer dan 2,5 miljoen mensen per week.

Boek Arijan van Bavel voor een Onvergetelijk Evenement

Haal de unieke sfeer van Adje in huis en boek Arijan van Bavel voor een onvergetelijk evenement! Geniet van zijn humor, enthousiasme en natuurlijk het spetterende feestnummer. Adje is terug, en hij staat klaar om jouw evenement tot een groot succes te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Adje?

Voor meer informatie over Adje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Adje

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 811 mensen

Specificaties van Adje

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Adje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Adje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.