Paniekzaaiers

Paniekzaaiers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paniekzaaiers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit doorgewinterde feestduo staat garant voor ongebreidelde paniek! Waar ze ook verschijnen, zaaien ze energieke partypaniek.

Het geheime recept achter deze paniek? Eerst zaaien, dan maaien – zo simpel is het! Vanaf het allereerste moment weten de PANIEKZAAIERS de aandacht te grijpen. Vervolgens knallen ze er 60 minuten lang op met de nieuwste hits, de vetste klappers, meezingers en de meest ondeugende deuntjes. Denk je dat voeten, billen, heupen en andere delen van het lichaam stil kunnen blijven staan tijdens deze act? Vergeet het maar!

Paniekzaaiers: De Meesters van Feestelijke Paniek!

Met de felbegeerde paniekknop centraal op het podium is geen enkel festival, tent, schuur of plein meer veilig. De knop gloeit de hele show roodgloeiend. Door verrassende showelementen op onverwachte momenten ontstaat er totale paniek.

Plates are hot, "Don't touch it!"

Met meer dan 20 jaar aan maximale party-ervaring als feest-DJ's en intensief feestspeurwerk weten ze precies hoe ze elk feest moeten doordrenken met paniek. Door de feestelijke chaos van Willem de Wijs te bundelen met de muzikale krachten van Feest DJ Bas, is er een unieke DJ-act ontstaan: PANIEKZAAIERS! Boek ze nu en laat je feest in een paniekvolle, muzikale draaikolk veranderen die niemand onberoerd laat!

Boeken of een optie plaatsen voor Paniekzaaiers?

Voor meer informatie over Paniekzaaiers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paniekzaaiers

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 288 mensen

Specificaties van Paniekzaaiers

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Paniekzaaiers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paniekzaaiers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.