TV Helden kerstparade

TV Helden kerstparade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van TV Helden kerstparade.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betoverende feestdagen in het verschiet met de TV Helden Kerstparade.

De donkere dagen brengen een betoverende sfeer met zich mee, en niets brengt meer vreugde dan de feestdagen. Stel je voor: je favoriete kinderhelden gehuld in schitterende kerstoutfits die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen! Maak je evenement onvergetelijk met minstens 5 van de meest geliefde karakters die de knusse kerstsferen tot leven brengen. (Natuurlijk, hoe meer karakters, hoe gezelliger het wordt!)

Parade van magie en vrolijkheid met jouw favoriete TV Helden

Onze karakters staan te popelen om deel te nemen aan de betoverende kerstparade op jouw locatie, begeleid door sfeervolle kerstmuziek. Na de parade hebben ze alle tijd om het publiek te ontmoeten, samen op de foto te gaan, high fives uit te delen en knuffels te geven. De kerstparade op jouw locatie zal de sfeer verhogen met een onweerstaanbare mix van magie en vrolijkheid, begeleid door betoverende kerstmuziek. Elk karakter krijgt zijn moment om te stralen tijdens deze parade, die een heel tijdslot zal in beslag nemen.

Kies minstens vijf of meer characters van jouw favoriete TV Show!

Na de parade begint het feest pas echt! Ieder karakter staat klaar voor een 30 minuten durende meet & greet, waar fans de kans krijgen om hen persoonlijk te ontmoeten, foto's te maken, high fives uit te wisselen en knuffels te geven. En het beste deel? Dit alles vindt plaats in een gezellige kerstsfeer die je gegarandeerd in feeststemming brengt.

Bing, Sonic, Beertje Paddington, Bumba, de Smurfen, en nog veel meer! Ontdek alle beschikbare karakters op onze speciale Meet & Greet pagina die allemaal kunnen schitteren in jouw kerstparade. Voor verdere mogelijkheden en informatie staan we klaar om met je mee te denken. Neem gerust contact met ons op en maak van jouw evenement een daverend succes!

Dus, bereid je voor op een magische bijeenkomst van kerstkarakters die jouw evenement transformeert tot een onvergetelijk feest!

 

Boeken of een optie plaatsen voor TV Helden kerstparade?

Voor meer informatie over TV Helden kerstparade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor TV Helden kerstparade

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 542 mensen

Specificaties van TV Helden kerstparade

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor TV Helden kerstparade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van TV Helden kerstparade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.