Professor Propkop

Professor Propkop boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Professor Propkop.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontmoet Professor Propkop met zijn interactieve kindervoorstelling! Deze show van 50 minuten zit boordevol humor, experimenten en goocheltruukjes die zowel kinderen als volwassenen zullen vermaken. Laat Professor Propkop je meenemen in zijn avonturen, van zijn vakantie-ervaringen tot de alledaagse problemen waar hij tegenaan loopt.

Highlights van de voorstelling:

 1. Humor en Avontuur:
  Professor Propkop deelt zijn komische kijk op het leven en zijn eigenaardige belevenissen, waardoor het publiek gegarandeerd in lachen uitbarst.

 2. Experimenten en Uitvindingen:
  Bij elk verhaal presenteert de professor een bijpassend experiment of een van zijn eigen uitvindingen. Hij betrekt het publiek actief bij deze spannende en leerzame momenten.

 3. Interactie met het Publiek:
  Professor Propkop heeft regelmatig de hulp van zijn publiek nodig, waardoor de voorstelling interactief en betrokken wordt. Kinderen krijgen de kans om mee te doen aan de magie.

Professor Propkop verbluft de kids 1 voor 1 met zijn proefjes

Aan het einde van de voorstelling krijgen de kinderen de unieke kans om met Professor Propkop op de foto te gaan en ontvangen ze een fotokaart als aandenken aan deze betoverende ervaring. Een interactieve kindervoorstelling die niet alleen vermaakt, maar ook inspireert en een blijvende indruk achterlaat!

Boeken of een optie plaatsen voor Professor Propkop?

Voor meer informatie over Professor Propkop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Professor Propkop

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Jeugdshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 355 mensen

Specificaties van Professor Propkop

 • Tijdsduur: 1 x 50 minuten
 • Decor: Inclusief
 • Geluid: Inclusief tot 200 pers./ M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Drachten (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Professor Propkop

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Professor Propkop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.