DJ Jantje

DJ Jantje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Jantje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar voor DJ Jantje, de Facebooksensatie die op dit moment een van de populairste party DJ’s van Nederland is! Zijn opkomst begon op een doodnormale donderdag toen hij besloot LIVE te gaan op Facebook en een uurtje te draaien. Wat begon als een spontane actie liep volledig uit de hand, maar op de beste manier mogelijk. Zijn volgers vonden het zo leuk dat zijn LIVE video's massaal werden gedeeld en geliked.

De Facebook sensatie die binnen no-time viraal ging

Van 50 LIVE kijkers groeide het al snel naar 500, 1000, tot zelfs 2500 LIVE kijkers. Binnen 24 uur worden zijn LIVE video’s vaak meer dan 100.000 keer bekeken in meerdere landen, waaronder Nederland, België, Duitsland en zelfs in Amerika.

Na het uitbrengen van zijn eerste singles, waarvan zijn debuutsingle "Are You Ready" meteen op nummer 1 stond in de iTunes top 100, ging het steeds harder. Grote festivals en landelijke media merkten hem op, en DJ Jantje liet van zich horen. Met interviews op Powned, het winnen van een Party Award en shows op prestigieuze festivals als 7th Sunday, Intents Festival, Wish Outdoor, Emporium, Sunrise Festival (BE), REBiRTH, Dreampop, Decibel, Pussy Lounge en Dreamvillage, is DJ Jantje niet meer weg te denken van de grote podia.

DJ Jantje draait de platen scheel

Het mooiste is wel dat hij altijd dezelfde, nuchtere en vooral dankbare DJ uit Zundert zal blijven. Ben je er klaar voor? DJ Jantje is er klaar voor! "Are You Ready!?"

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Jantje?

Voor meer informatie over DJ Jantje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Jantje

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 441 mensen

Specificaties van DJ Jantje

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Jantje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Jantje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.