De Fik erin

De Fik erin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Fik erin.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Feest mee met de energieke geluiden van De Fik Erin! Deze Brabantse bende maakt van iedere gelegenheid een licht ontvlambare feestmassa en gaat letterlijk door vuur en vlam. Ze zorgen altijd voor een oververhit podium; eerder zijn ze er niet vanaf te branden!

De fik erin zorgt gegarandeerd voor spektakel

Tijdens een optreden van De Fik Erin worden verschillende medleys met vuur en gang erdoorheen gepompt. Deze mannen zoeken naar de perfecte mix van eigen feestnummers en covers van bekende meezingers uit welk jaar dan ook. Met een hoge dosis ''la la la'' in het repertoire worden alle handen ongetwijfeld de lucht in gevuurd, en staat het feestvolk in vuur en vlam. Na een optreden van De Fik Erin moet de boel gegarandeerd geblust worden, dus zorg dat de tap rijkelijk stroomt.

Varierend tussen eigen nummers en meezingers is dit een echt partyspektakel

Als klap op de vuurpijl heeft De Fik Erin al meer dan 25 uitgebrachte platen op de teller waar de vonken vanaf vliegen. Binnen twee uur worden alle herkenbare tonen met drift je oor in geknald. De Fik Erin is niet zomaar een band; het is een onmisbare vuurwerkshow van muzikale klasse en feestelijke passie. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waarbij de vonken ervan afspatten!

Boeken of een optie plaatsen voor De Fik erin?

Voor meer informatie over De Fik erin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Fik erin

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 601 mensen

Specificaties van De Fik erin

  • Tijdsduur: in overleg
  • Geluid: Inclusief Backline
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Fik erin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Fik erin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.