Bono & The Edge - U2 Tribute duo

Bono & The Edge - U2 Tribute duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bono & The Edge - U2 Tribute duo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar voor een unieke ervaring met Sam en Pieter. Twee fantastische U2-lookalikes die het podium betreden als Bono & The Edge. Na hun opmerkelijke optreden in de ZiggoDome in 2023 met de band U2two tijdens het programma The Tribute – Battle of the Bands, is Sam Kramer de bekende Nederlandse Bono of liefkozend "Klono" zoals jurylid Spike (Di-rect) hem noemde. Als je op zoek bent naar een ongeëvenaarde kloon van Bono, dan is Sam Kramer absoluut de enige ter wereld die aan je verwachtingen zal voldoen.

Misschien wel de beste u2 tributeers van de wereld

Sam Kramer als Bono brengt niet alleen de charisma, bewegingen, articulatie, accent, passie en looks van de iconische U2-zanger naar voren, maar ook zijn stemgeluid. Met de mogelijkheid om akoestische gitaar, piano en bluesharp te bespelen, brengt Sam de essentie van Bono op unieke wijze tot leven.

Pieter, alias The Edge, is sinds 1986 actief als elektrisch gitarist en heeft zijn talenten toegewijd aan één band: U2. Met maanden van experimenten en verfijning in zijn studio heeft hij een indrukwekkende expertise ontwikkeld in het repliceren van de kenmerkende gitaargeluiden van The Edge.

Exacte replica van de u2 geluiden en klanken

Samen vormen Sam Kramer en Pieter het perfecte duo lookalikes van Bono & The Edge, waarmee ze een onvergetelijke act neerzetten. Of je nu fan bent van U2 of gewoon wilt genieten van een indrukwekkende lookalike-ervaring, dit duo staat klaar om je mee te nemen op een reis door de muzikale wereld van U2. Mis deze kans niet om de levende legendes van U2 te aanschouwen met Bono & The Edge!


Ook te boeken als:

Bono solo act
U2two volledige band

Boeken of een optie plaatsen voor Bono & The Edge - U2 Tribute duo?

Voor meer informatie over Bono & The Edge - U2 Tribute duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bono & The Edge - U2 Tribute duo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 285 mensen

Specificaties van Bono & The Edge - U2 Tribute duo

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Decor: Exclusief decor
  • Geluid: Op basis van inprikken, met geluidstechnicus
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Bono & The Edge - U2 Tribute duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bono & The Edge - U2 Tribute duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.