Bono - U2 Tribute act

Bono - U2 Tribute act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bono - U2 Tribute act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

"BONO" op je feestje?

Speciaal voor bedrijfsfeesten, kerstgala's, jubilea of gelegenheden waar een band te veel is of simpelweg te groot is als investering in je levensherinneringen, hebben we de U2 tribute act "Sam Kramer als Bono" in het leven geroepen.

In het kort:

-Sam komt als Bono een half uur zingen (7 tot 8 songs)
-Hij gebruikt orkestbanden ingespeeld door U2two
-Wat hij zingt is in overleg te bepalen. Bijna alles kan
-Hij kan ook live de bekende "Pianoversions" komen spelen of zingen
-Naderhand (mits er ruimte voor is) kan iedereen met hem op de foto
-Hij neemt een geluidstechnicus mee
-Hij neemt eventueel een geluidsset mee

"Klono" Lijkt net de echte Bono, ongelofelijk

Nadat hij in 2023 de ZiggoDome haalde met zijn band U2two tijdens het programma The Tribute – Battle of the Bands, kent iedereen hem: Sam Kramer…de Nederlandse Bono of “Klono” zoals jurylid Spike (Di-rect) hem complimenteus doopte. Want wil je een kloon van Bono zien en horen? Dan is Sam Kramer toch echt de enige in de wereld die aan je verwachting gaat voldoen.

Een onvergetelijke ervaring

Je hoort U2 en ziet Bono zoals iedereen hem kent! Sam maakt één groot entertainmentspektakel van je feest en laat zich niet weerhouden om al klauterend over barkrukken en tafels een serenade aan je partner, collega of directeur te brengen. Hij zingt LIVE alle bekende hits van U2 waaronder Beautiful Day, Sunday Bloody Sunday, With or Without You en One en maakt zo van ieder feest een onvergetelijke ervaring.

U2 op ieder feest populair

Sam Kramer laat in deze act van 30 minuten zien dat U2 op ieder feest populair is. Van privé feest tot carnaval en van bedrijfsevenement tot huwelijksceremonie: overal is Bono een graag geziene gast en de muziek van U2 zet echt iedereen in lichterlaaie!

Boek Bono met geluidsbanden

Laat je verrassen door de meest bekende hits van U2 die door Sam als Bono sound-alike en lookalike live worden gezongen. Met orkestbanden die ingespeeld zijn door zijn eigen band U2two hoor je amper verschil met het echte U2.

Ben je enthousiast geworden en wil je Sam als Bono boeken? Neem dan nu contact op en reserveer deze top imitator.

Ook te boeken als:

Bono + The Edge
U2two Volledige band

Boeken of een optie plaatsen voor Bono - U2 Tribute act?

Voor meer informatie over Bono - U2 Tribute act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bono - U2 Tribute act

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 833 mensen

Specificaties van Bono - U2 Tribute act

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Bono - U2 Tribute act

Sam (Bono)
Ervaring als zanger sinds 1985. Vanaf 2005 professioneel. Zong zowel baspartijen in diverse zanggroepen (acapella close harmony) als tenorpartijen en evenaart Bono in charisma, bewegingen, articulatie, accent, passie, looks en meest belangrijk: stemgeluid. Speelt akoestisch gitaar, piano en bluesharp.

Pieter (The Edge)
Sinds 1986 actief als electrisch gitarist. Richtte in 2000 de band Ladydelay op om zich te laven aan de stijlen Indie, Americana met een vleugje rock, gelardeerd met natuurlijk delay. Maakt nog steeds het liefst eigen muziek en in zijn ogen is er dan ook slechts één band waardig genoeg om te coveren, namelijk U2. Verstopt zich nu al maanden in zijn studio om met effecten te experimenteren.

Mark (Adam)
Speelt sinds zijn 14e als Bassist en studeerde in 1994 af aan het conservatorium in Hilversum. Als sessie muzikant speelde hij met diverse nationale (o.a. Thijs van Leer, Edsilia Rombley) en internationale grootheden (Joe Bourne, Darrel Mansfield). Mark gebruikt Fender bassen en heeft er laatst één op de kop getikt die, net zoals die van Adam, gromt en knort op het podium. Trakteert tijdens soundchecks en repetities regelmatig op ultieme jazzlicks. En nu maar hopen dat na het nieuwe album van U2 ook zijn contrabas tevoorschijn kan!

Marcel (Larry)
Sessiedrummer, gitarist, pianist en ultieme U2 freak. Drumt vanaf zijn 2e en studeerde cum laude af op conservatorium na 6 jaar studie Drums en Piano. Studeert "U2" door het lezen van alle biografieën van Bono en U2. Zingt bovendien backingvocals in U2two. Is tevens het muzikale geweten van de band, zijn strakke leadsheets zijn inmiddels berucht...

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Bono - U2 Tribute act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bono - U2 Tribute act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.