U2two - U2 Tribute Band

U2two - U2 Tribute Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van U2two - U2 Tribute Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ervaar de meeslepende wereld van U2 met U2two, de tribute-act die in 2023 triomfeerde in de ZiggoDome tijdens het programma The Tribute – Battle of the Bands. Sam Kramer, alias de Nederlandse Bono of liefkozend "Klono" gedoopt door jurylid Spike (Di-rect), staat aan het roer van deze opmerkelijke band. Als je op zoek bent naar een ongeëvenaarde kloon van Bono, dan is Sam Kramer echt de enige ter wereld die aan je verwachtingen zal voldoen.

 Is dat niet de echte bono? Nee. Maar hij doet het nét zo goed!

U2two, opgericht in 2008, bestaat uit een hechte groep sessiemuzikanten die niet alleen collega's, maar ook vrienden zijn al vele jaren. Deze doorgewinterde muzikanten zijn tevens hardcore U2-fans en zetten zich met hart en ziel in om hun rollen zo authentiek mogelijk te vervullen.

Stap binnen in de betoverende wereld van U2 met tijdloze hits als "With Or Without You", "Where The Streets Have No Name", "Bad", en vele andere klassiekers. Maar de show gaat verder dan alleen muziek. U2two presenteert een unieke ervaring met een mix van humor, emotie en ongekende muzikaliteit, zoals je die nog niet eerder hebt beleefd.

Misschien wel dé meest accurate tribute band van u2 ter wereld

Rondom de kern van de band cirkelen ook andere getalenteerde muzikanten, die zo nu en dan invallen om de continuïteit van de shows te waarborgen. Een begrijpelijke noodzaak, want iedereen kan wel eens verhinderd zijn of een keer geveld worden door de griep. Echter, het enige bandlid dat nooit wordt vervangen, is Sam. Zonder zijn kenmerkende stem is U2two simpelweg niet meer U2two.

Breng de magie van U2 naar jouw evenement en laat het publiek meeslepen door de tijdloze klanken van deze legendarische band. U2two staat garant voor een onvergetelijke ervaring vol passie, energie en de unieke muzikale stijl van U2. Mis deze kans niet om de betovering van U2 opnieuw te beleven met U2two!

Ook mogelijk:

Bono solo
Bono + The edge

Boeken of een optie plaatsen voor U2two - U2 Tribute Band?

Voor meer informatie over U2two - U2 Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor U2two - U2 Tribute Band

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 356 mensen

Specificaties van U2two - U2 Tribute Band

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 1 x 75 minuten, 1 x 120 minuten
  • Decor: Exclusief decor
  • Geluid: Op basis van inprikken, met geluidstechnicus
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van U2two - U2 Tribute Band

Sam (Bono)
Ervaring als zanger sinds 1985. Vanaf 2005 professioneel. Zong zowel baspartijen in diverse zanggroepen (acapella close harmony) als tenorpartijen en evenaart Bono in charisma, bewegingen, articulatie, accent, passie, looks en meest belangrijk: stemgeluid. Speelt akoestisch gitaar, piano en bluesharp.

Pieter (The Edge)
Sinds 1986 actief als electrisch gitarist. Richtte in 2000 de band Ladydelay op om zich te laven aan de stijlen Indie, Americana met een vleugje rock, gelardeerd met natuurlijk delay. Maakt nog steeds het liefst eigen muziek en in zijn ogen is er dan ook slechts één band waardig genoeg om te coveren, namelijk U2. Verstopt zich nu al maanden in zijn studio om met effecten te experimenteren.

Mark (Adam)
Speelt sinds zijn 14e als Bassist en studeerde in 1994 af aan het conservatorium in Hilversum. Als sessie muzikant speelde hij met diverse nationale (o.a. Thijs van Leer, Edsilia Rombley) en internationale grootheden (Joe Bourne, Darrel Mansfield). Mark gebruikt Fender bassen en heeft er laatst één op de kop getikt die, net zoals die van Adam, gromt en knort op het podium. Trakteert tijdens soundchecks en repetities regelmatig op ultieme jazzlicks. En nu maar hopen dat na het nieuwe album van U2 ook zijn contrabas tevoorschijn kan!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor U2two - U2 Tribute Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van U2two - U2 Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.