Stapelgek - DJ duo

Stapelgek - DJ duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stapelgek - DJ duo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat je feest ontploffen met Stapelgek, een geweldig feestconcept dat elke dansvloer transformeert tot een interactieve explosie! Hier bepaal jij de muziek, want je kunt stemmen op jouw favoriete muziekgenre. Juich voor Nederlandstalig, techno, meezingers, hiphop, en meer, en onze decibelmeter laat zien welk genre de overwinning behaalt!

Een Feest waar het publiek hun multiple-choice voorkeur kan laten horen

Met Stapelgek krijg je altijd de hits voorgeschoteld die jij wilt horen, maar dan met een verrassend energieke twist. Het feest wordt één groot spektakel, gevuld met energieke en herkenbare nummers uit het winnende genre. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je daarna opnieuw stemmen voor de volgende ronde!

Maar Stapelgek maakt het feest pas echt compleet met een explosie aan interactie, stickers, confetti, en nog veel meer verrassingen. Deze twee DJ's/MC's hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland en weten elk feest om te toveren tot een onvergetelijke ervaring.

Een interactief feest spektakel is waar deze twee DJ's voor zorgen

Dus, bereid je voor op een feest dat alle verwachtingen overtreft met Stapelgek. Laat de muziek jouw stem volgen en samen maken we van elk evenement een knallend succes!

Boeken of een optie plaatsen voor Stapelgek - DJ duo?

Voor meer informatie over Stapelgek - DJ duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stapelgek - DJ duo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 615 mensen

Specificaties van Stapelgek - DJ duo

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Stapelgek - DJ duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Stapelgek - DJ duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.