Jesse Prins

Jesse Prins boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jesse Prins.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek het opmerkelijke verhaal van Jesse Prins, een opkomende volksartiest die zijn weg naar roem vond via sociale media, vergelijkbaar met bekende namen als Davina Michelle en Olivia Rodrigo.

Ontdek de Opkomst van Jesse Prins: Een Social Media Sensatie in de Muziekwereld!

Op slechts 21-jarige leeftijd werd Jesse door niemand minder dan Tino Martin het podium opgeroepen, wat resulteerde in een viraal filmpje op Dumpert. De reacties waren overweldigend en bevestigden het immense talent van deze jonge zanger.

Billy Dans en producer John Dirne waren snel onder de indruk van Jesse's zangkwaliteiten en besloten hem te benaderen. Jesse, aanvankelijk niet van plan om artiest te worden, tekende binnen een jaar na zijn virale moment een platencontract.

Debuutsingle 'Altijd & Overal': Ontdek de Magie van Jesse Prins' Eerste Release!

Zijn debuutsingle, getiteld 'Altijd & Overal', is een samenwerking met getalenteerde songwriters zoals Billy Dans, Henny Thijssen en Jochem Fluitsma, en is geproduceerd door John Dirne. Vanaf 14 juli is deze veelbelovende single beschikbaar op populaire streamingdiensten.

Laat je meeslepen door de opkomst van Jesse Prins en ontdek zijn unieke muzikale reis die begon met een onverwachte ontdekking op sociale media, wil jij Jesse Prins voor jouw evenement inhuren of boeken? Neem snel contact met ons op!

Boeken of een optie plaatsen voor Jesse Prins?

Voor meer informatie over Jesse Prins kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jesse Prins

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 418 mensen

Specificaties van Jesse Prins

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jesse Prins

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jesse Prins kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.