Carribische Brassband

Carribische Brassband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Carribische Brassband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak van uw evenement een onvergetelijke dag met onze Carribische Brassband! Hoewel het misschien niet als eerste in u opkomt bij het organiseren van een evenement, kunnen wij u verzekeren dat wij met onze Caribische beats een spetterende show neerzetten die iedereen aan het swingen krijgt. Daarnaast betrekken we graag het publiek met dansjes en meezingers, waardoor wij een geweldige sfeer creëren.

Deze Carribische geluiden zorgen voor een aanstekende tropische sfeer

De band is ontstaan als een klein groepje vrienden dat één gemeenschappelijke passie deelde: muziek! Wat begon als een hobby, is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een brassband met aanzienlijke naamsbekendheid. Wij hebben van onze passie ons beroep gemaakt en staan klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Wij bieden flexibiliteit in de lineup van onze band. De Standaard Lineup bestaat uit 4 Drummers. U kunt ervoor kiezen om extra drummers, danseressen of trompettisten toe te voegen, waardoor we de perfecte formule samenstellen die past bij de sfeer van uw evenement.

Jammen op de gezelligste geluiden

Een energieke, Caribische muzikale ervaring die uw gasten nog lang zullen herinneren. Wij staan klaar om met u mee te denken en de perfecte show te creëren die aansluit bij uw wensen en verwachtingen!

Boeken of een optie plaatsen voor Carribische Brassband?

Voor meer informatie over Carribische Brassband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Carribische Brassband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 379 mensen

Specificaties van Carribische Brassband

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Carribische Brassband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Carribische Brassband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.