BTMS

BTMS boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van BTMS.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met BTMS, de band die iedereen eigenlijk eens gezien zou moeten hebben! Deze sensationele groep bestaat uit zes topmuzikanten, waaronder twee charismatische zangers en een ongekend goede zangeres. Met de uitstraling van popsterren, een indrukwekkende mega ledwall en een repertoire vol hits, overgoten met een uniek BTMS-sausje, zijn zij de perfecte toevoeging aan ieder evenement.

6 stuks aan echte topmuzikanten

BTMS brengt de energie van Amerikaanse halftime shows rechtstreeks naar jouw feesttent of bedrijfsfeest met een show die zonder twijfel als uniek mag worden bestempeld. De band weet moeiteloos te schakelen tussen ingetogen momenten en explosieve uitbarstingen van energie, met wel vijf zangers die het publiek aan de frontlinie betrekken. BTMS heeft het allemaal!

De zes leden van BTMS zijn niet zomaar muzikanten; het zijn ware entertainmentmachines met een indrukwekkende lijst van succesvolle projecten op hun naam. Ze draaien al jarenlang mee in de absolute top van de coverbands in Nederland en weten als geen ander hoe ze het publiek moeten vermaken en meeslepen.

Een ervaren lineup verzorgt jouw avond met hit na hit

Als je op zoek bent naar een band die niet alleen muzikaal indruk maakt, maar ook een onvergetelijke show neerzet, dan is BTMS de ideale keuze. Met hun ervaring, professionaliteit en unieke uitstraling weten ze van ieder evenement een waar spektakel te maken. Mis deze kans niet om BTMS live te ervaren en voeg een flinke dosis entertainment toe aan jouw feest of event!

Boeken of een optie plaatsen voor BTMS?

Voor meer informatie over BTMS kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor BTMS

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 257 mensen

Specificaties van BTMS

  • Tijdsduur: 2 x 60 min. binnen 5 uur
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor BTMS

Voor meer informatie en beschikbaarheid van BTMS kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.