ALPHA - Coverband

ALPHA - Coverband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van ALPHA - Coverband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Coverband ALPHA - Dé Live Sensatie van Nederland!

Laat je betoveren door de onbetwiste heersers van het podium: Tributeband ALPHA! Met een zelfverzekerde uitstraling en een ongeëvenaarde podiumaanwezigheid, domineren zij elke feesttent en keren dorpsfeesten binnenstebuiten. De trendy, sexy zanger en zangeres, ondersteund door ervaren muzikanten op drums, gitaar en toetsen, maken ALPHA tot ware artiesten die garant staan voor een spectaculair optreden.

Een Repertoire van Tijdloze Hits en Guilty Pleasures:

Van Dua Lipa tot Rampeneren, ALPHA brengt een veelzijdig repertoire met de beste hits en guilty pleasures van toen en nu. Hun dynamische optredens zorgen voor een onvergetelijke ervaring, aangepast aan de wensen van het publiek. De show bestaat uit drie sets vol trendy medleys die naadloos op elkaar aansluiten, waardoor elk evenement wordt omgetoverd tot een bruisend feest.

Boek ALPHA en Ervaar Een Nieuw Niveau van Entertainment:

Op het podium straalt ALPHA niet alleen met hun muzikale talent, maar ook met een gloednieuw decor, voorzien van bewegend licht en 5 indrukwekkende led-schermen. Met standaard drie sets van 45 minuten biedt deze feestband de perfecte invulling voor jouw feestweek, tentfeest of bedrijfsfeest waar het dak er écht af mag. Wacht niet langer en maak jouw evenement onvergetelijk door Tributeband ALPHA te boeken. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en wij denken graag met je mee voor een ongeëvenaarde live-ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor ALPHA - Coverband?

Voor meer informatie over ALPHA - Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor ALPHA - Coverband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 898 mensen

Specificaties van ALPHA - Coverband

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Licht: Uitgebreide visuals d.m.v. LED schermen
  • Begeleiding: 5 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor ALPHA - Coverband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van ALPHA - Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.