Mainstreet - Coverband

Mainstreet - Coverband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mainstreet - Coverband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar voor een spetterende show vol herkenbare hits met Mainstreet, dé allround coverband die garant staat voor een feest der herkenning! Bestaande uit 5 energieke en ervaren multi-instrumentalisten, streeft Mainstreet ernaar om samen met het publiek van elk optreden een onvergetelijk feest te maken.

De bekendste hits worden back-to-back gespeeld

De veelzijdigheid van Mainstreet komt tot uiting in een breed repertoire, variërend van de bekendste hits van artiesten zoals Coldplay, Elton John, Robbie Williams, en Tina Turner tot stevige glamrock van Bon Jovi. Liefhebbers van Dance Classics en Disco worden verwend met medleys van Earth, Wind & Fire, The Trammps, en andere Disco-helden. Nederlandse toppers zoals De Dijk, Son Mieux, Suzan & Freek, en Goldband ontbreken ook niet in het repertoire.

Of je nu houdt van 100%NL, Dance Classics, Disco, Nederlandse hits, of de nieuwste Top40-nummers, Mainstreet heeft voor elk wat wils. Met feel good muziek uit de Nineties, Zero's en de laatste hits, beschikt Mainstreet over een playlist die gegarandeerd succesvol is op elk evenement en feest.

Keuze uit veel verschillende genres, Mainstreet speelt het allemaal

De kracht van Mainstreet ligt niet alleen in hun muzikale vaardigheden, maar ook in de interactie met het publiek. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring vol muzikaal entertainment. Of je nu wilt zingen, dansen of gewoon genieten, Mainstreet brengt de sfeer naar een ongekend hoog niveau en maakt van elk optreden een waar spektakel! Licht en geluid zijn beschikbaar in verschillende formaten!

Boeken of een optie plaatsen voor Mainstreet - Coverband?

Voor meer informatie over Mainstreet - Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mainstreet - Coverband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1138 mensen

Specificaties van Mainstreet - Coverband

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: Inclusief lichteffecten
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km vanaf Nistelrode
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Mainstreet - Coverband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mainstreet - Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.