One After 909 - Beatles Tribute Band

One After 909 - Beatles Tribute Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van One After 909 - Beatles Tribute Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek de magie van The Beatles opnieuw met One After 909, een van de beste en meest populaire tributebands van Nederland. In de afgelopen jaren heeft de band zich ontwikkeld van een lokale sensatie tot een nationaal en zelfs internationaal fenomeen. Ze hebben opgetreden in iconische locaties zoals 'The Cavern Club' in Liverpool, de Indra Club in Hamburg, en tijdens de internationale Beatles dag in Mons, België. In eigen land weten ze muziekliefhebbers te betoveren in steeds grotere zalen en theaters.

De Beatles-tribute band sensatie

Wat One After 909 onderscheidt, is niet alleen de gelijkklinkende stemmen van John, Paul, George en Ringo, maar vooral het aanstekelijke enthousiasme dat elk optreden tot een waar feest maakt. Met een authentieke vertolking van meer dan 100 nummers van The Beatles, weten ze de tijdloze muziek van de legendarische band op een unieke en indrukwekkende manier tot leven te brengen.

De band heeft een toegewijde fanbase opgebouwd en staat bekend om hun meeslepende live-optredens. One After 909 biedt niet alleen een muzikale reis terug in de tijd, maar creëert ook een onvergetelijke ervaring vol energie en positiviteit.

Echte Beatles-klassiekers worden achter elkaar door gespeeld

Of je nu een Beatles-fan bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige live muziekervaring, One After 909 staat garant voor een trip down memory lane en een feestelijke avond vol tijdloze hits. Mis de kans niet om deze getalenteerde tributeband live te zien en te genieten van de tijdloze klanken van The Beatles!

De band is te boeken als een groep van 4 of als 10-mans formatie

PA-installaties van verschillende groottes is bij te boeken.

Boeken of een optie plaatsen voor One After 909 - Beatles Tribute Band?

Voor meer informatie over One After 909 - Beatles Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor One After 909 - Beatles Tribute Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 797 mensen

Specificaties van One After 909 - Beatles Tribute Band

  • Tijdsduur: 2 sets binnen 3 uur, 2 sets binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km vanaf Ijsselstein
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor One After 909 - Beatles Tribute Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van One After 909 - Beatles Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.