Zzapp

Zzapp boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zzapp.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Zzapp, hét trio dat bekend staat als een van de leukste en meest veelzijdige muzikale acts van Nederland! Ons trio bestaat uit een krachtige zangeres, ondersteund door twee ervaren multi-instrumentalisten. Met Zzapp brengen we muziek voor iedereen en elke gelegenheid, waardoor we de perfecte toevoeging zijn aan jouw aankomende feest.

Deze echte muzikale All-Rounders maken jouw evenement compleet

Of je nu een dansfeest, een meezingavond of zelfs een rockende bijeenkomst organiseert, Zzapp staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Onze ijzersterke zangeres en veelzijdige instrumentalisten zorgen voor een divers repertoire dat aansluit bij de wensen van jouw publiek.

Dus, als je binnenkort een feestje organiseert en op zoek bent naar de juiste muzikale sfeer, neem dan contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een geweldig feest wordt dat nog lang in de herinnering van de gasten zal blijven.

Zzapp performt met eigen geluid, Akoestisch, of op inprikbasis

Voor kleinere gelegenheden bieden wij ook de mogelijkheid om ons als duo te boeken, waardoor we flexibel inspelen op de grootte van jouw evenement. Waar je ook voor kiest, met Zzapp haal je een veelzijdig en professioneel trio (of duo) in huis dat garant staat voor entertainment van topkwaliteit. Wacht niet langer en geef jouw feest de muzikale touch die het verdient met Zzapp!

Boeken of een optie plaatsen voor Zzapp?

Voor meer informatie over Zzapp kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zzapp

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Trio's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 571 mensen

Specificaties van Zzapp

  • Tijdsduur: 3 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Zzapp

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zzapp kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.