De Uitdelende Paashaas

De Uitdelende Paashaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Uitdelende Paashaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Uitdelende Paashaas op uw evenement?

Maak kennis met de charismatische uitdelende paashaas. Een betoverende persoonlijkheid die elke gelegenheid tot leven brengt met vreugde en speelsheid. Tijdens pasen wil jij toch ook dat jouw winkelcentrum of festival of andere gelegenheid leuk wordt gemaakt?!

Ontdek een ongekend niveau van interactief entertainment met onze uitdelende paashaas. Een ware showstopper die het publiek op een unieke en speelse manier betrekt.

Een professionele poppenspeler

De Paashaas zal door een professionele poppenspeler tot leven worden gebracht in een pluizige verschijning. Deze theaterkwaliteit act zal zorgen voor vele foto's, mooie ontmoetingen en honderden lachende gezichten.

Vanuit zijn Paasmand deelt de Paashaas vele heerlijke chocolade eitjes uit. (inclusief 5 kg).
Bijgestaan door vrolijke muziek loopt de poppenspeler over uw evenement. 

Verrassende momenten op uw evenement zorgt voor herinnnering!

Bereid je voor op een stroom van verrassende momenten. De uitdelende paashaas staat garant voor onverwachte vreugde en creëert een magische ambiance die blijvende herinneringen achterlaat.

Breng de magie van de uitdelende paashaas naar jouw evenement. Boek nu en laat The Entertainment Crew je gelegenheid transformeren in een betoverend feest vol lachende gezichten.

Boeken of een optie plaatsen voor De Uitdelende Paashaas?

Voor meer informatie over De Uitdelende Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Uitdelende Paashaas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 292 mensen

Specificaties van De Uitdelende Paashaas

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Uitdelende Paashaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Uitdelende Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.