Branding - Tribute band

Branding - Tribute band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Branding - Tribute band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontketen je innerlijke zanger met onze meeslepende tribute band, waar het meezingen van de leukste Nederlandstalige Nederpop een onvergetelijke ervaring wordt. Duik in de aanstekelijke klanken van legendarische artiesten zoals Doe Maar, Guus Meeuwis, Bløf, Nick en Simon, De Dijk, Goldband en Rowwen Hèze. Bereid je voor op een muzikale reis die niet alleen je stembanden, maar ook je dansspieren zal activeren.

Dompel je onder in de Soundtrack van Nederpop Grootheden

Laat je betoveren door de hits van Doe Maar, Guus Meeuwis en meer, vertolkt door onze getalenteerde tribute band. Bereid je voor op een avond vol nostalgie en feest, waarbij het meezingen onvermijdelijk leidt tot een heesheid doordrenkt met de echte Nederlandstalige Nederpop spirit.

Wilt u uw avond nog leuker en beter maken? De tribute band is ook nog uit te breiden met eigen blazers en eigen licht en geluid. Daarbij is er ook nog een mogelijkheid tot een inprikset voor bijvoorbeeld festivals, hierbij verzorgt Branding niet zijn eigen licht en geluid.

Een Dansfeest vol Energie en Enthousiasme

Onze tribute band is niet alleen een eerbetoon aan de grootheden van de Nederpop, maar ook een bron van ongeëvenaarde energie. Het enthousiasme van de bandleden is besmettelijk, en je zult niet kunnen weerstaan om op de ritmische klanken van de muziek te dansen. Verwacht spierpijn van het dansen als de ultieme bijwerking van een avond vol muzikale extase.

Ervaar de magie van live optredens, waar onze tribute band de authentieke klanken van Nederlandstalige Nederpop opnieuw tot leven brengt. Van Doe Maar's rebellie tot Guus Meeuwis' gezelligheid, elk nummer wordt met passie en precisie uitgevoerd, waardoor elke voorstelling een unieke beleving wordt.

Laat de Nederpop Herleven met Onze Tribute Band - Branding

Stap in de wereld van Nederlandstalige Nederpop met onze tribute band en laat de muziek herleven die generaties heeft betoverd. Beleef een onvergetelijke avond vol hits, dans en enthousiasme met de tribute band Branding!

Boeken of een optie plaatsen voor Branding - Tribute band?

Voor meer informatie over Branding - Tribute band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Branding - Tribute band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 679 mensen

Specificaties van Branding - Tribute band

  • Tijdsduur: 3 x 45 min
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 7 personen
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Branding - Tribute band

Branding is een 100% Nederpopband en we spelen nummers die iedereen kent. Dat zijn natuurlijk de niet te missen Nederpopklassiekers van Doe Maar, De Dijk, Toontje Lager, Het Goede Doel etc., maar  we doen ook recente nummers van onder andere Flemming, Nielson, Goldband, Antoon en Claude. De meeste nummers hebben een hoog feestgehalte, dus het dak gaat eraf en houd er maar rekening mee dat je de volgende dag hees bent van het meezingen.

De 3 vocalisten geven met veel 3-stemmigheid de nummers nog meer kleur en power dan het origineel en de 3-mans blazerssectie doet daar qua energie nog een schepje bovenop! Branding is in 2007 opgericht door de zangeressen die in de jaren 80 hun slaapkamers hadden volhangen met posters Henny Vrienten en Ernst Jansz en de wens hadden om met een 100%

Nederlandstalige coverband op het podium te staan. Inmiddels heeft Branding zijn sporen ruimschoots verdiend met vele optredens op voornamelijk festivals, plein- en tentfeesten.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Branding - Tribute band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Branding - Tribute band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.