First Class Flamingos

First Class Flamingos boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van First Class Flamingos.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De First Class Flamingos zijn de ultieme sfeermakers voor elk evenement. Of het nu gaat om een festivaltent, een bruiloft of een bedrijfsfeest, dit zestal party-animals weet precies hoe ze elke gelegenheid naar een hoger niveau tillen. Met hun uitgebreide repertoire, variërend van danceknallers tot stevige rock en van 90's hits tot Nederlandstalige meezingers, hebben ze voor ieder wat wils.

First class flamingos hebben een eindeloos repetoire aan covernummers

Deze funky vogels draaien hun pootjes nergens voor om en hebben indrukwekkende podiumskills. Ze weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen betoveren en laten meedeinen op de ritmes van hun muziek. Het zestal is niet alleen bedreven in het leveren van een onvergetelijk muzikaal spektakel, maar creëert ook een sfeer van feestelijke euforie.

Met een heerlijke sfeer en meezingers krijgen ze het hele publiek mee

Wanneer de First Class Flamingos het podium betreden, kun je een avond vol dynamiek en entertainment verwachten. Hun enthousiasme is aanstekelijk, en het is moeilijk om niet mee te gaan in de feestvreugde die ze verspreiden. Kortom, met de First Class Flamingos ben je verzekerd van een episch feest dat nog lang in de herinnering van het publiek zal blijven resoneren.

Boeken of een optie plaatsen voor First Class Flamingos?

Voor meer informatie over First Class Flamingos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor First Class Flamingos

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 552 mensen

Specificaties van First Class Flamingos

  • Tijdsduur: 1 x 90, 2 x 60 of 3 x 50 minuten.
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Afmetingen: Podium van minimaal 5 meter breed 3 meter diep en 0,4 meter hoog vereist.
  • Stroom: Stroomaansluiting van 32A (krachtstroom)
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor First Class Flamingos

Voor meer informatie en beschikbaarheid van First Class Flamingos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.