De Kroegtijgers

De Kroegtijgers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kroegtijgers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Feestje? Party? Fissa? Het maakt niet uit hoe je het noemt, de Kroegtijgers zijn er klaar voor. Ze weten als geen ander hoe ze de boel op stelten moeten zetten, want het enige wat telt voor de Kroegtijgers is dat iedereen met een onvergetelijk gevoel naar huis gaat.

De Kroegtijgers: Meesters in Feestvermaak

De Kroegtijgers, meesters in het creëren van ongeëvenaarde feestervaringen, staan klaar om je mee te nemen op een reis vol opzwepende deuntjes, hypnotiserende beats en een sfeer die doordrenkt is met de belofte van puur vermaak. Of je nu een liefhebber bent van dansbare tunes, meeslepende housemuziek, swingende hip-hop of de rauwe energie van hardstyle, de Kroegtijgers weten precies hoe ze de juiste snaar moeten raken.

Duik in de opwindende wereld van de Kroegtijgers, waar feesten tot een kunst is verheven. Ontdek hoe deze ervaren feestbeesten elke gelegenheid transformeren tot een bruisend festijn waar het plezier nooit lijkt te stoppen. Of het nu gaat om een bruisend feest, een housemuziekexplosie, een hip-hopbeat of een hardstylebeuk, de Kroegtijgers switchen moeiteloos van de ene hit naar de andere. Bekijk de geweldige promo en laat je overtuigen! Deze kroegtijgers weten hoe ze een feest tot leven moeten brengen.

Een Uitnodiging tot Onvergetelijk Vertier

De avond belooft niet alleen een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten te worden, maar ook een uitnodiging tot het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Bereid je voor op een overweldigende ervaring waar elke beat, elke lach en elke danspas bijdragen aan de onvergetelijkheid van de avond.

Dus, trek je dansschoenen aan, verzamel je vrienden en laat je leiden door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de Kroegtijgers. Een uitnodiging tot onvergetelijk vertier wacht op jou, klaar om de normale routine te transformeren in een avond vol levendigheid, enthousiasme en feestelijkheid. Mis het niet!

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Kroegtijgers?

Voor meer informatie over De Kroegtijgers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Kroegtijgers

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 996 mensen

Specificaties van De Kroegtijgers

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Kroegtijgers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Kroegtijgers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.