Rendieren op 4 stelten

Rendieren op 4 stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rendieren op 4 stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betoverende Rendieren voor Onvergetelijk Entertainment

Laat je betoveren door de gracieuze aanwezigheid van onze charmante rendieren, Muzet en Morsom, die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Op elegante vier poten verkennen ze nieuwsgierig de omgeving, waardoor ze de perfecte gasten zijn voor diverse gelegenheden, waaronder feesten, partijen, kerstmarkten en levendige winkelstraten.

Ervaar de magie van Muzet en Morsom op jouw evenement!

Deze unieke rendieren bieden niet alleen levendig entertainment, maar creëren ook onvergetelijke momenten voor jouw gasten. Laat je inspireren door de magie van Muzet en Morsom terwijl ze zorgen voor een betoverende sfeer op jouw evenement. Grijp de kans om samen met deze betoverende rendieren prachtige foto's te maken, waardoor de herinneringen aan het evenement nog lang blijven voortleven.

Boeken of een optie plaatsen voor Rendieren op 4 stelten?

Voor meer informatie over Rendieren op 4 stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rendieren op 4 stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 317 mensen

Specificaties van Rendieren op 4 stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: 0,21 per km vanaf Apeldoorn (v.v)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Rendieren op 4 stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rendieren op 4 stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.