Numidia

Numidia boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Numidia.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als je op zo’n vroege leeftijd al zoveel talent laat zien, wordt dat opgemerkt. Voor de Nederlands-Marokkaanse Numidia El Morabet (1999) begon het allemaal met The Voice Kids in 2015. Onder het goedkeurend oog van coach Angela Groothuizen bereikte ze de finale en maakte ze indruk op niemand minder dan Ali B, die haar de mogelijkheid bood om bij zijn label TRIFECTA te tekenen.

Numidia, getalenteerd al vanaf jongs af aan

In 2018 werkte Numidia mee aan Ali B’s #1 YouTube Trending-single ‘Dana’ (met R3hab & Cheb Ryan). De plaat stond in het teken van het WK 2018 als support voor het Marokkaanse voetbalelftal en werd meer dan 600.000 keer bekeken in één dag. Het was tevens de perfecte springplank voor haar eerste single met Ali B en Ronnie Flex; ‘Meli Meli’ bereikte de platina status, werd #1 YouTube Trending en stormde naar de zesde plek in de Dutch Singles Chart. Het moge duidelijk zijn; Numidia gaat een bijzondere toekomst tegemoet.

Boeken of een optie plaatsen voor Numidia?

Voor meer informatie over Numidia kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Numidia

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 675 mensen

Specificaties van Numidia

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Numidia

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Numidia kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.