The Magic Orb

The Magic Orb boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Magic Orb.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betreed het hart van de stad waar realiteit en magie elkaar ontmoeten, en laat je meeslepen door de betoverende show: The Magic Orb. Een mysterieuze ontmoeting tussen een bedwelmende, glinsterende bol en een meesteres van illusie ontvouwt zich voor nieuwsgierige toeschouwers. The Magic Orb, een zwevende glazen bol, lijkt een eigen wil te hebben, dansend door de straten en omgeven door een gloed die de verbeelding voedt. De begeleidster en The Magic Orb vormen één geheel, zwevend door de straten en een verhaal van verwondering en mysterie vertellend.

The magic orb zorgt voor verbijstering bij het publiek

De bol lijkt gedachten te lezen, wensen te vervullen en verhalen te vertellen diep van binnen. Als een betoverende gids zweeft hij tussen de menigte door, en nodigt toeschouwers uit om hun eigen magische momenten te ervaren. Verwondering verspreidt zich als een golf door de toeschouwers wanneer The Magic Orb geheimen lijkt te onthullen die enkel in dromen bestaan.

Met elke beweging van de artieste ontstaat een nieuwe betovering, een spel van licht en illusie dat harten vult met verbazing. Deze verschijning is niet slechts een voorbij rijdend spektakel; het is een reis naar het onbekende, een uitnodiging om te geloven in de kracht van het bijzondere. Na afloop blijft er een gevoel van verrijking achter, een herinnering aan magie die blijft zweven in de gedachten van de toeschouwers. The Magic Orb act is meer dan entertainment; het is een onvergetelijke ervaring, een ode aan de kracht van verbeelding.

Ook beschikbaar met zangeres

Boeken of een optie plaatsen voor The Magic Orb?

Voor meer informatie over The Magic Orb kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Magic Orb

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Podiumwagens, Mobiele Theaters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 572 mensen

Specificaties van The Magic Orb

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur, 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: €0,55 per km vanaf Varsseveld (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Magic Orb

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Magic Orb kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.