Steltloop act - Vlinder

Steltloop act - Vlinder boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Vlinder.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met de betoverende 4 meter hoge Vlinder. Een steltloper creatie die elegant en zwierig danst op poëtische muziek, en die als een gracieuze verschijning over uw festival zweeft. Deze prachtige creatie komt tot leven en reageert op u, het publiek, met vriendelijke handgebaren, vleugelstrelingen en onverwachte verrassingen.

De steltloper, met haar majestueuze hoogte, voegt een vleugje poëzie en elegantie toe aan uw evenement. Ze nodigt toeschouwers uit om deel te nemen aan de dans, omringt hen met haar gracieuze bewegingen en zorgt voor een sfeer van verwondering en betovering.

De vlinder loopt sierig op uw evenement rond

Of ze nu handen schudt, vleugels streelt of op verrassende wijze interactie zoekt, deze steltloper brengt niet alleen visueel spektakel, maar creëert ook een intieme en unieke ervaring voor elk individu op uw festival.

Laat deze prachtige steltloper uw festival transformeren met haar elegante dans en interactieve charme. Neem contact met ons op om deze betoverende creatie naar uw locatie te halen en voeg een vleugje magie toe aan uw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Vlinder?

Voor meer informatie over Steltloop act - Vlinder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Vlinder

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 524 mensen

Specificaties van Steltloop act - Vlinder

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Vlinder

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Vlinder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.