Mega Draak

Mega Draak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Draak.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betreed de betoverende wereld van de opgeblazen draak, een karakter dat moeiteloos schakelt tussen dreigend en lief, boven alles uittorent en op vrolijke muziek voort huppelt. Deze innemende draak danst soms dromerig en springt dan met duizelingwekkende vaart ineens 50 meter verder.

Deze mega draak huppelt vrolijk in het rond

De draak is geen gewoon wezen; hij is een animatie-act op spring-stelten. Zijn grappige huppelende bewegingen en plotselinge sprints zorgen voor een dynamische en vermakelijke voorstelling. Op de vrolijke klanken van de muziek wordt het publiek meegenomen in de fantasierijke wereld van de draak.

En hier komt het interactieve element: durft u uw hoofd in de bek van de draak te steken, of houdt u liever enige afstand? De draak nodigt het publiek uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring en creëert daarmee een onvergetelijk en betrokken moment voor jong en oud.

Deze draak torent gegarandeerd boven alles en iedereen uit

Breng de opgeblazen draak naar uw evenement en laat hem zijn magie verspreiden terwijl hij gracieus huppelt, springt en sprint. Neem contact met ons op om deze betoverende animatie-act naar uw locatie te halen en voeg een vleugje magie en verwondering toe aan uw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Mega Draak?

Voor meer informatie over Mega Draak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Draak

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 485 mensen

Specificaties van Mega Draak

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Draak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Draak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.