Clown Vladimir

Clown Vladimir boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Vladimir.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Vladimir, de naïeve clown die het leven met open armen omhelst! In zijn interactieve voorstelling brengt hij een bonte mix van acrobatische kapriolen, muziek, éénwielers, jongleren, en evenwichtskunsten, allemaal omringd door zijn geliefde maatjes: drie kikkers en een gebraden kip, gered van een mogelijke kerstdis.

Clown Vladimir haalt alles uit de kast voor het publiek

Vladimir verwacht volledige inzet van zijn pluizige vrienden en, net zo belangrijk, van het publiek. Het succes van zijn grappige en vaak hilarische capriolen hangt af van de medewerking van het aanwezige publiek. Jong en oud worden uitgenodigd om deel te nemen aan de feestvreugde en een glansrol te spelen in deze levendige voorstelling.

Hoewel deze voorstelling zowel binnen als buiten kan worden opgevoerd, komt Vladimir's unieke charme vaak nog beter tot zijn recht binnenshuis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze voorstelling vaak wordt geboekt als voorprogramma voor sinterklaasbezoeken. Vladimir speelt dan uiteraard in op het sinterklaasthema, waardoor het publiek in de juiste feeststemming wordt gebracht.

Eenwielers, Doedelzak, jongleren... Vladimir kan alles!

Laat Vladimir en zijn kleurrijke gezelschap uw evenement verlevendigen met een interactieve voorstelling vol humor en spektakel. Neem contact met ons op om deze vrolijke clown naar uw locatie te halen en creëer een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Boeken of een optie plaatsen voor Clown Vladimir?

Voor meer informatie over Clown Vladimir kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Clown Vladimir

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 534 mensen

Specificaties van Clown Vladimir

  • Tijdsduur: 1 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Vladimir

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Vladimir kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.