Mega Vis

Mega Vis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Vis.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een vijf-en-een-halve meter lange vis, begeleid door medewerkers van Zeereiniging Neptunus BV zwemt boven de hoofden van jouw publiek statig heen en weer. Maar dit is geen gewone vis; het is een krachtige vis die symbolisch leeft in de plastic soep, en zijn aanwezigheid is doordrenkt met een belangrijke boodschap.

Mega Vis bewondert het publiek bij jouw evenement

Deze unieke performance benadrukt de urgentie van het plasticprobleem in de oceanen. De vis 'zwemt' op een installatie, en af en toe laat hij een oprisping horen, waarbij plastic ballen uit zijn bek ontsnappen. Dit visuele spektakel is niet alleen indrukwekkend, maar het dient ook als een krachtige metafoor voor de impact van plasticvervuiling op onze oceanen.

Omstanders worden aangemoedigd om de plastic ballen die uit de bek van de vis komen, terug te geven aan de medewerkers van Zeereiniging Neptunus BV. Hiermee wordt de nadruk gelegd op het belang van recycling en het verminderen van plasticafval in onze oceanen.

Een enorme vis die door de straten zwemt

De hele performance wordt begeleid door diepzeegeluiden en sferische muziek, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de urgentie van milieubewustzijn benadrukt.

Kortom, deze actuele en boeiende performance biedt niet alleen entertainment maar brengt ook een belangrijke boodschap over milieubewustzijn over. Neem vandaag nog contact met ons op om deze bijzondere en betekenisvolle act naar jouw evenement te brengen!

LET OP: Bij stormachtig weer kan deze act niet uitgevoerd worden

Boeken of een optie plaatsen voor Mega Vis?

Voor meer informatie over Mega Vis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Vis

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 596 mensen

Specificaties van Mega Vis

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Vis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Vis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.