Meneer en Mevrouw Claus

Meneer en Mevrouw Claus boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meneer en Mevrouw Claus.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je kerstfeest extra bijzonder met een onvergetelijke ervaring: een ritje op de arrenslee met de Kerstman en zijn vrouw! Stel je voor, je krijgt de kans om zelf een stukje mee te rijden op de fonkelende arrenslee, omgeven door een feestelijke sfeer en vrolijke kerstmuziek die de lucht vult.

De kerstman en kerstvrouw rijden ritjes in hun arreslee

Terwijl de arrenslee zachtjes door de straten glijdt, kunnen de gelukkige passagiers genieten van de magie van de feestdagen en de warmte van het gezelschap van het kerstpaar. En wie weet, misschien trakteren de Kerstman en zijn vrouw je zelfs op een betoverend 2-stemmig kerstlied, waardoor de rit nog specialer wordt.

Dit unieke en interactieve kerstspektakel brengt niet alleen vreugde en verwondering, maar biedt ook de kans voor een persoonlijke ontmoeting met de iconische figuren van het kerstseizoen. Laat de arrenslee je even meenemen naar een betoverende wereld vol kerstmagie en maak van je evenement een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en geef je publiek de kans om deel uit te maken van deze betoverende kerstervaring met de Kerstman en zijn vrouw op de arrenslee.

Boeken of een optie plaatsen voor Meneer en Mevrouw Claus?

Voor meer informatie over Meneer en Mevrouw Claus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meneer en Mevrouw Claus

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 658 mensen

Specificaties van Meneer en Mevrouw Claus

  • Tijdsduur: 90 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Meneer en Mevrouw Claus

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meneer en Mevrouw Claus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.