De Kleine Prins

De Kleine Prins boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kleine Prins.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat u betoveren door de magie van 'De Kleine Prins', een meeslepende straattheatervoorstelling geïnspireerd op het tijdloze verhaal 'Le Petit Prince' van Antoine de Saint-Exupéry (1943). Deze unieke animatie-act neemt de vorm aan van een rijdende 'planetoïde' met een diameter van 2 meter, die het thuis is van De Kleine Prins zelf, voor degenen die het verhaal al kennen.

De kleine prins brengt een tijdloos verhaal tot leven

De rijdende 'planetoïde' is tot in de kleinste details uitgewerkt, inclusief de roos, de af en toe werkende vulkaan en een achtergrond van verstilde muziek. De animatie is doordrenkt met een gevoel van verstilling, verwondering, toewijding en vriendschap, waardoor het publiek wordt meegenomen op een reis door de poëtische wereld van De Kleine Prins.

De voorstelling is een prachtige ervaring, vooral rond de kerstperiode, wanneer De Kleine Prins rozen uitdeelt aan het winkelend publiek als een hartverwarmend gebaar van genegenheid en vriendelijkheid. Dit voegt een extra feestelijke touch toe aan de al betoverende sfeer die de act al met zich meebrengt.

Een klein cadeautje voor het publiek, rozen van de kleine prins

Stap in de wereld van 'De Kleine Prins', waar de magie van het verhaal tot leven komt op straat. Deze voorstelling belooft niet alleen visueel verbluffend te zijn, maar ook de harten van het publiek te raken met de tijdloze boodschappen van liefde, vriendschap en menselijkheid. Neem contact met ons op om deze betoverende straattheatervoorstelling te boeken en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Boeken of een optie plaatsen voor De Kleine Prins?

Voor meer informatie over De Kleine Prins kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Kleine Prins

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 523 mensen

Specificaties van De Kleine Prins

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Kleine Prins

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Kleine Prins kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.