De Dansende Beer

De Dansende Beer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Dansende Beer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Beer Vladimir, na decennia lang niet geheel vrijwillig te hebben gedanst in verschillende Oost-Europese steden en dorpen, bepaalt nu zijn eigen koers. Met een zelfgebouwde mini-draaimolen, geïnspireerd op de nostalgische kermissen die we kennen, trekt hij door het land en nodigt hij kinderen uit voor een onvergetelijke ervaring.

De dansende beer begeleidt kinderen rond op de mini-draaimolen

Op de rug van slechts twee figuren op de mini-draaimolen - twee mensen die als een duo door het leven dansen - krijgen kinderen de kans om plaats te nemen. Een knipoog naar de tijd waarin velen van ons 'paardje reden' op de rug van hun vader. De draaimolen neemt hen op en neer, rond en nog eens rond, want het zijn kleine, vrolijke rondjes die een glimlach op ieders gezicht toveren.

Zodra de bel gaat voor de volgende twee gelukkige kinderen, staat beer Vladimir paraat. Hij helpt de kinderen in- en uitstappen, zorgt ervoor dat ze comfortabel zitten, en danst vervolgens een vrolijk berenrondje op de opgewekte klanken van een draaiorgel. De muziek voegt een extra dimensie toe aan de betovering, terwijl de draaimolen draait en de kinderen genieten van dit unieke ritje.

Een uniek ritje met een unieke begeleider

De Dansende Beer is niet zomaar een voorstelling; het is een reis terug in de tijd, een viering van vreugde en een uitnodiging voor kinderen om deel te nemen aan een onvergetelijk avontuur. Laat Beer Vladimir en zijn mini-draaimolen uw evenement verrijken met vreugde, nostalgie en een vleugje magie.

Boeken of een optie plaatsen voor De Dansende Beer?

Voor meer informatie over De Dansende Beer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Dansende Beer

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 642 mensen

Specificaties van De Dansende Beer

  • Tijdsduur: 2 x 30 minuten binnen 2 à 3 uur, 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Dansende Beer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Dansende Beer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.