Steltloop act - Blurp

Steltloop act - Blurp boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Blurp.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak uw straattheaterfestival onvergetelijk met de betoverende steltloopact van Blurp! Blurp, een gigantisch, doch vriendelijk wezen dat zich niet makkelijk laat typeren. Is het een moerasgedrocht, een gorgelbeest, of wellicht een eigenaardige spin? Blurp is een uniek fenomeen dat bereid is om uw publiek te verbazen met zijn buitengewone vriendelijkheid en veelzijdige vaardigheden.

Een eigenaardig moeraswezen komt op jouw event

Vladimir, de meesterlijke bedenker van dit opmerkelijke wezen, assembleert Blurp op boeiende wijze op vier stelten, recht voor de ogen van een steeds verbaasder wordend publiek. Blurp, de innemende steltloper, staat klaar om vriendelijke poten uit te delen of een stevige schouderklop te geven aan degenen die de moed hebben om dichterbij te komen.

Wat Blurp echt bijzonder maakt, is zijn ongekende vaardigheid. Hij kan niet alleen knipogen om het publiek te betoveren, maar beheerst ook de telgang en de polka met ongeëvenaarde gratie. En als Blurp echt in de stemming is, zet hij er flink de pas in, waardoor het publiek gegarandeerd in verrukking wordt gebracht.

Blurp ziet er fascinerend uit en laat het publiek de mond open vallen

En alsof dat nog niet genoeg is, op verzoek neemt Blurp graag zijn jong, Blurpje, mee naar uw evenement. Deze schattige toevoeging voegt een extra dosis vertedering toe aan het spektakel en zorgt voor nog meer betrokkenheid van het publiek. Samen vormen Blurp en Blurpje een onvergetelijke toevoeging aan uw straattheaterfestival.

Laat Vladimir en zijn unieke creaties uw evenement transformeren met een combinatie van verwondering, interactie en puur plezier. Neem vandaag nog contact met ons op om Blurp en zijn jong te reserveren en bereid u voor op een steltloopact die uw publiek nog lang zal bijblijven.

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Blurp?

Voor meer informatie over Steltloop act - Blurp kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Blurp

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 450 mensen

Specificaties van Steltloop act - Blurp

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 5 uur, 2 x 45 min. binnen 3 uur
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Blurp

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Blurp kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.