Bee Happy

Bee Happy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bee Happy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bee Happy is een indrukwekkende mobiele straattheateract die de vorm aanneemt van een rijdende 'bijencarrousel', en dient als een hartverwarmende ode aan de bij, die symbool staat voor alle insecten die het zwaar te verduren hebben onder invloed van pesticiden en grootschalige landbouw. Ondanks het serieuze onderliggende thema, is Bee Happy een uiterst vrolijk en kleurrijk spektakel dat zowel jong als oud betovert.

Entertainment met onze vrolijke bijtjes

Het karakter 'Mr. Bij' en de begeleidende imker voegen een interactief element toe aan de voorstelling, waardoor er een directe connectie ontstaat met het publiek. Mr. Bij neemt de toeschouwers mee op een boeiende reis, waarbij hij niet alleen de fascinerende wereld van bijen en insecten belicht, maar ook de uitdagingen benadrukt waarmee deze belangrijke schakels in ons ecosysteem worden geconfronteerd.

De bijencarrousel zelf is een visueel spektakel met kleurrijke en fantasierijke elementen, ontworpen om de toeschouwers te betoveren en te laten genieten van een unieke ervaring. Met bewegende delen, levendige kostuums en muzikale begeleiding, brengt Bee Happy de straten tot leven en creëert het een betoverende sfeer waarin zowel kinderen als volwassenen zich kunnen onderdompelen.

Een act met een boodschap en een leuke uitvoering

De boodschap van Bee Happy gaat verder dan entertainment; het nodigt het publiek uit om na te denken over de impact van hun keuzes op het milieu en de kwetsbare insectenpopulaties. Door deze act te huren, draagt u niet alleen bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw publiek, maar ook aan de bewustwording van het belang van biodiversiteit en duurzaamheid.

Breng Bee Happy naar uw evenement en laat uw publiek genieten van een onvergetelijke en educatieve ervaring, verpakt in een kleurrijk jasje van entertainment. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor het huren van deze unieke straattheateract te bespreken.

LET OP: Bij stormachtig weer kan deze act niet uitgevoerd worden

Boeken of een optie plaatsen voor Bee Happy?

Voor meer informatie over Bee Happy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bee Happy

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 486 mensen

Specificaties van Bee Happy

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bee Happy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bee Happy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.