Natasja & Edwin

Natasja & Edwin inhuren of boeken | JB Productions Hans Petersen

Natasja & Edwin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Natasja & Edwin.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Samen Sterk in Muziek

De liefde voor muziek bracht Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak samen. Ondanks hun drukke agenda's slaagden ze er niet eerder in om samen muziek op te nemen. Tijdens de lockdowns veranderde dit, en het duo begon met het streamen van live-concerten, wat al snel uitgroeide tot een groot succes.

Achtergrond van de Artiesten

Natasja Poels, bekend als de beste Helène Fischer Tribute van Nederland, heeft indruk gemaakt met Nederlandstalige singles zoals "Trots op Jou." Aan de andere kant heeft Edwin van Hoevelaak als succesvolle producer nummer 1 hits gescoord met artiesten als Nick & Simon, Jeroen van der Boom en André Hazes jr.

De Onmisbare Natasja & Edwin

Natasja & Edwin zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische showbizz. Samen met de Marcel Fisserband werkten ze aan het duetalbum "Golden Memories," dat op 29 juni werd uitgebracht.

Hoogstaand Entertainment

Natasja & Edwin bieden hoogstaand entertainment en zijn de perfecte keuze voor zakelijke evenementen, theaters, diner shows, of privéfeesten. Ze brengen vergeten songs en duetten van iconen zoals Barry Manilow, Demis Roussos, BZN, Dionne Warwick, Guys and Dolls en The Carpenters.

Gouden Duetten en Herkenbare Medley's

Het duo brengt een wervelende show der herkenning van 30 minuten, waarbij ze teruggaan naar gouden herinneringen. Met zorgvuldig samengestelde medleys vol bekende hits, inclusief een Duitse Schlagermedley indien gepast, zorgen Natasja & Edwin voor een feest der herkenbaarheid.

100% Live Entertainment

Altijd volledig live gezongen, Natasja & Edwin delen niet alleen hun muzikale talent maar ook grappige en herkenbare anekdotes tussen de nummers door.

Technisch Meesterschap

Met een eigen geluidstechnicus en de optie van een 8x2 meter led-wand met eigen content, bieden Natasja & Edwin een complete en professionele show. Ze treden op met orkestbanden van de hoogste kwaliteit, ingespeeld door de Marcel Fisserband.

Boeken of een optie plaatsen voor Natasja & Edwin?

Voor meer informatie over Natasja & Edwin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Natasja & Edwin

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 676 mensen

Specificaties van Natasja & Edwin

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 4 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Natasja & Edwin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Natasja & Edwin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.