Kiss en Compliments Parade

Kiss en Compliments Parade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kiss en Compliments Parade.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap binnen in het hartverwarmende verhaal van de vrolijke Kiss en Compliments Parade! Deze thematische paradeshow staat garant voor interactie, uitdeelmomenten en gelegenheid voor foto's, allemaal mogelijk gemaakt door onze uniek gekostumeerde liefdesspelers. Deze mobiele beleving plaatst liefde, aandacht en vrolijkheid voor uw gasten in het middelpunt.

De Hartverwarmende Inhoud van de Parade

De parade is een feestelijke showcase met diverse deelnemers gericht op het verspreiden van liefde, interactie en attente momenten. Prachtige dansers voeren een groepschoreografie uit met opbeurende muziek, waardoor een vrolijke en positieve sfeer ontstaat. Vanuit hun mysterieuze harten-boxen delen zij de meest attente complimentenkaartjes uit, een liefdevolle give-away voor uw bezoekers om te koesteren.

Unieke Fotomomenten met de Knuffelmascotte

Twee Kiss-spelers begeleiden een reusachtig gloeiend hart, waarmee unieke fotomomenten worden gecreëerd. Ze blazen handkusjes en maken polaroid foto's met hun mobiele fotocamera's. De Knuffelmascotte, als icoon van liefde en vreugde, straalt een extra feestelijke sfeer uit en danst vrolijk mee in de parade. Gasten kunnen niet alleen genieten van een foto, maar ook van een ongelooflijk aaibare ervaring.

Snoepjes, Dansers, en Attente Complimenten: Een Compleet Festijn

Tijdens de parade worden er heerlijke snoepjes uitgedeeld, waardoor uw gasten niet alleen kunnen genieten van de liefdevolle ambiance, maar ook van een smakelijke traktatie. Een compleet festijn waar liefde, dans, en attente momenten samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

De Kiss en Compliments Parade is inclusief:

 • 7 spelers, samenstelling:
 • 4 Complimenten dansers, dansen in groepschoreo en delen complimenten kaartjes uit vanuit hun hartvormige complimentenboxen
 • Mobiel muziek decor: LED hart
 • 1 knuffelmascotte Kiss, heerlijk om te knuffelen en een te gek figuur voor fotomomentjes
 • 1 Kiss lady, deelt choco hartjes uit en begeleid de Kiss mascotte
 • 1 Kiss lady, maakt polaroid foto’s (200st. inbegrepen) en begeleid fotomomentjes
 • Inbegrepen uitdeel materialen: 200 complimenten kaartjes, 200 ‘liefdes’ snoep, 120 polaroid foto’s
 • Inclusief 2 technische begeleiders

Boeken of een optie plaatsen voor Kiss en Compliments Parade?

Voor meer informatie over Kiss en Compliments Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kiss en Compliments Parade

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Valentijn Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 929 mensen

Specificaties van Kiss en Compliments Parade

 • Tijdsduur: 4 x 30 min. of 3 x 40 min. binnen 4 uur
 • Reiskosten: €0,65 per km retour vanaf Oosterhout
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Kiss en Compliments Parade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kiss en Compliments Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.