Mikky & Friends

Mikky & Friends boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mikky & Friends.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mikky & Friends neemt jong en oud mee op een magisch avontuur met hun betoverende interactieve kindershow. Ontdek de wereld van Mikky, het jonge paarse leeuwtje met grote dromen en een nog groter hart.

Het Ontstaan van 'De Leeuwendans'

Ontmoet Mikky, het paarse leeuwtje dat droomde van dansen en zingen. Zijn brul werd steeds muzikaler, en zo ontstond 'De Leeuwendans'. Nu komt deze droom tot leven op het podium, waar kinderen enthousiast meedansen en zingen, en Mikky zijn droom deelt met de wereld.

Mikky's Wereld: Dansen, Zingen, en Ondeugende Streken

Mikky, de zingende leeuw, nodigt iedereen uit met een brullend "Hé hallo, kom erbij!" Zijn interactieve show brengt de 'Leeuwenpolonaise' op gang, terwijl iedereen uit volle borst meezingt met 'Mikky, wat doe je raar'. De ondeugende leeuw betrekt alle kinderen bij zijn show, met spannende battles waar ze hun talenten kunnen tonen.

Mikky & Friends zorgen voor één groot feest, een beleving die je niet wilt missen. Eenmaal thuis kun je nog nagenieten, want zoals Mikky altijd enthousiast zegt: "We dansen altijd door." Beleef de magie van Mikky & Friends en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Boeken of een optie plaatsen voor Mikky & Friends?

Voor meer informatie over Mikky & Friends kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mikky & Friends

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Boeking of een optie plaatsen voor Mikky & Friends

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mikky & Friends kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.